Over ons

Eerlijk zakendoen met de blik op de toekomst: als familiebedrijf is dat ons belangrijkste streven. We zorgen goed voor elkaar en bouwen met personeel, klanten én leveranciers het liefst een hechte en langdurige relatie op. Innovatief, betrokken en betrouwbaar. En dat al sinds 1952.

Schoner,
efficiënter
en veiliger

Toegang tot de beste experts

Ons team is bewust klein, maar ons netwerk is groot. Daardoor kennen we u persoonlijk, houden we de lijnen kort en werken we altijd met specialisten met wie wij samen voor u de beste oplossing bedenken. Onze kennis is up-to-date en ons advies betrouwbaar. Door de reikwijdte van onze expertise kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. En omdat onze diensten en producten naadloos in elkaar overlopen, levert ons advies ook echt op wat we u beloven.

Lees meer

Schoner, efficiënter, veiliger. Daar draait het om, bij Limburg Filter. Wij bieden een slimme, betrouwbare oplossing om vloeistoffen helder te maken. Om waterkringlopen verantwoord te sluiten en reststromen te zuiveren. Daarbij kiezen we binnen deze bewezen techniek voor een transparante en innovatieve aanpak. Zo besparen we met onze oplossingen kosten, maken we het proces veiliger en minimaliseren we de impact op het milieu.

 

Team

Duurzaamheid

Filtratie met filterpersen is in essentie een duurzame techniek. Het energieverbruik is relatief laag, de scheiding tussen vloeistof en slib erg effectief. En een goede filterpers is praktisch onverslijtbaar. Om de techniek nog milieuvriendelijker te maken, werken we samen met onder meer TNO aan de ontwikkeling van waardevolle stoffen uit afvalslib. Daarnaast hebben we de ambitie om uit afgedankte filtermaterialen nieuwe filterplaten te maken.

Contact

Telefoon
+31 43 458 1699

Adresgegevens
Weustenraadstraat 7
6217 HZ Maastricht